IAȘI PRIDE

Iași Pride este un festival al comunității LGBTQ ieșene și reprezintă un pas înainte pentru comunitatea locală. Organizăm acest festival în primul rând pentru a crea conștientizare asupra comunității LGBTQ, militând în același timp pentru vizibilitate și incluziune pe plan local. Cuvântul „pride” înseamnă mândrie, însă organizatorii îi dau dublul sens de „demnitate”, deoarece este un festival care exprimă demnitatea comunității LGBTQ.

Urmărește Iași Pride pe Instagram.

Iași Pride 2023

Vezi raportul narativ pentru Iași Pride 2023.

Iași Pride 2022

Festivalul Iași Pride 2022 a fost organizat de Asociația Rise OUT, sponsorizat de Glamazon Romania și Accenture, cu sprijinul Absorbante pentru toate, Acaju, Asociația CIVICA, ARAS, Cenaclul X, Centrul de Resurse pentru Participare Publică (CeRe), Checkpoint ARAS Iași, CUIB, Frateria, În Dialog, Mai Bine, Punkt.Zero, Q Society, REDU, Retro Cafe, tranzit. ro/Iași și cu ajutorul partenerilor media Radio Guerrilla și WINK Public Multimedia.

Vezi raportul narativ pentru Iași Pride 2022.

Iași Pride 2021

Festivalul Iași Pride 2021 a fost organizat de Asociația Rise OUT și sponsorizat de Amazon, Accenture, Asociația MozaiQ, Cercul Donatorilor Bruxelles, cu sprijinul Showberry, Bad Unicorn, Câmp de maci, Acaju, Gist, CUIB, Gramma Wines, Merlin’s Vitamin Aqua, Subsign, WINK Public Multimedia și Radio Guerrilla.

Vezi raportul narativ pentru Iași Pride 2021.

Notă informativă GDPR

Datele personale pe care le colectează organizatorii festivalului Iași Pride sunt absolut confidențiale și vor fi folosite doar de membrii Asociației Rise OUT și partenerii implicați în organizarea festivalului, în scopurile menționate în cadrul evenimentelor. Conform dispoziţiilor Regulamentului nr. 679 din 27.04.2016 privind protecția datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date (RGPD/GDPR) și a legislației interne corespunzătoare, îți aducem la cunoștință prelucrarea acestora de către Asociația Rise OUT, precum și documentarea foto-video a evenimentelor din cadrul festivalului.