IAȘI PRIDE

Primul Iași Pride este un festival al comunității LGBTQ ieșene și reprezintă un pas înainte pentru comunitatea locală. Organizăm acest festival în primul rând pentru a crea conștientizare asupra comunității LGBTQ, militând în același timp pentru vizibilitate și incluziune pe plan local. Cuvântul „pride” înseamnă mândrie, însă organizatorii îi dau dublul sens de „demnitate”, deoarece este un festival care exprimă demnitatea comunității LGBTQ.

Festivalul Iași Pride 2021 este organizat de Asociația Rise OUT și sponsorizat de Amazon, Accenture, Asociația MozaiQ, Cercul Donatorilor Bruxelles, cu sprijinul Showberry, Bad Unicorn, Câmp de maci, Acaju, Gist, CUIB, Gramma Wines, Merlin’s Vitamin Aqua, Subsign, WINK Public Multimedia și Radio Guerrilla.

Sponsori

Susținători

Notă informativă GDPR

Datele personale pe care le vor colecta organizatorii festivalului Iași Pride 2021 sunt absolut confidențiale și vor fi folosite doar de membrii Asociației Rise OUT în scopurile menționate în cadrul evenimentelor. Conform dispoziţiilor Regulamentului nr. 679 din 27.04.2016 privind protecția datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date (RGPD/GDPR) și a legislației interne corespunzătoare, îți aducem la cunoștință prelucrarea acestora de către Asociația Rise OUT, precum și documentarea foto-video a evenimentelor din cadrul festivalului.